Článek vznikl v rámci placené spolupráce: Je to tady! Na Steamu vypukl velký vánoční výprodej, který přináší stovky her ve velkých slevách. To je ideální příležitost, abyste si doplnili svou digitální knihovničku a koupili nejen nejnovější hity, ale i pecky z let minulých, které jste dosud přehlíželi.

Tak na nic nečekejte a dobijte si Steam peněženku kuponem od Herní-kupony.cz. Kupon dorazí hned a nepotřebujete k tomu platební kartu. K platně můžete využít i online převod, běžný převod, můžete zaplatit pomocí mobilního telefonu přes SMS nebo hotovostí na terminálech Sazky.

Herní-kupony.cz jsou oficiálním prodejcem Steam peněženky, mají ceny bez navýšení a spolehnout se můžete na českou zákaznickou podporu.

A co si na Steamu ve slevě koupit? My doporučujeme poutavé dobrodružství Krata a jeho syna v God of War s českými titulky za 30 €, napínavou post-apokalyptickou akci Metro Exodus za 7,49 €, taktéž s českými titulky, a pokud stále nemáte, tak by vám v knihovničce rozhodně neměla chybět definitivní edice první Mafie za 14 €, tedy remake české klasiky s profesionálním českým dabingem, a středověké RPG Kingdom Come Deliverance za 7,49 €, které má české titulky.

Ve vánoční slevě toho ale na Steamu najdete mnohem víc. Třeba Cyberpunk 2077 za 30 €, hra roku 2022 Elden Ring za 42 €, Zaklínač 3: Divoký hon za 6 € nebo Red Dead Redemption 2 za 20 €.