Článek vznikl v rámci placené spolupráce: V nabídce na Herní-kupony.cz najdete vše, co potřebujete pro hraní na konzolích Xbox, ať už je to dobití Xbox kreditů nebo aktivace jednoho z předplatného, včetně Xbox Game Pass, Xbox Game Pass Ultimate, Xbox Live Gold či PC Game Passu.

Herní-kupony.cz jsou dlouholetým oficiálním prodejcem, mají ceny bez navýšení a spolehnout se můžete na českou zákaznickou podporu. Vámi vybraný kupon dorazí hned. Nepotřebujete k tomu ani platební kartu. K platně můžete využít online převod, běžný převod, můžete zaplatit pomocí mobilního telefonu přes SMS, Apple Pay i Google Pay nebo hotovostí na terminálech Sazky. Výběr je pouze na vás.

Xbox kredity můžete dobít dárkovou kartou v hodnotě 150, 300, 400, 800 a 1500 Kč. Game Pass si můžete pořídit ve třech variantách. Svými výhodami se nijak neliší. Jediným rozdílem je cena:

  • Nejkratším kuponem v nabídce je měsíční Game Pass. Ideální na otestování nebo občasnému využití.
  • Střední cestou je Game Pass na 3 měsíce. Tuto variantu ocení hráči, kteří nestojí o delší závazek, ale zároveň v Xboxu nechtějí každý měsíc aktivovat nový kód.
  • Nejdelší dostupnou verzí je půlroční Game Pass. Ta je cenově nejvýhodnější a zároveň nejpohodlnější – kód stačí zadat jednou za 6 měsíců.

Více na Herní-kupony.cz.