Dnes je důležitý den pro American Truck Simulator. Oblíbená kamionová simulace obdrží dva placené dodatečné balíčky. Jde o dlouho vyhlížené rozšíření mapy o stát Kansas. Doplní ho menší balíček se zemědělským vybavením, které budete moci přepravovat.

Kansas je domovem autentické kovbojské kultury a nabízí kilometry země poseté divokými květinami. Přezdívá se mu slunečnicový stát, jenž byl kdysi považován za zemědělské srdce Spojených států amerických. V pražském studiu SCS Software na tuto skutečnost nezapomněli a přinášejí do hry Kansas se vším všudy.

V balíčku Farm Machinery se do centra pozornosti dostávají zemědělské stroje. Budete tahat vše od traktorů až po rozmetadla. Jde o jedinečné náklady, které musíte přepravit napříč státy. Hlavní prim tady hrají značky Owl & Greenler a právě Kansas.

Přepravovat budete postřikovač, pásový traktor, rozmetadlo hnojiv, přívěs na obilí, autonomní traktor, lis na seno, secí stroj nebo diskové brány. Jako bonus si můžete kabinu svého trucku vylepšit o obědovou soupravu, strašáka, slaměný klobouk, plyšový autonomní traktor a model kombajnu.

Očekává se, že oba balíčky vyjdou dnes v 19:00. Dalšími státy budou Nebraska a Arkansas. American Truck Simulator je dostupný pro PC a má české titulky.