Milovníci hack and slash akcí ve stylu Diabla jistě znají Last Epoch. Zajímavá hra úspěšně prošla předběžným přístupem na Steamu a po necelých pěti letech jsou vývojáři připraveni pustit mezi hráče finální verzi pro počítače. Konzolisté mohou zatím jen doufat, že jednoho dne dorazí Last Epoch také na jejich stroje.

Studio Eleventh Hour Games krátce před vydáním přináší nový trailer shrnující obsah hry. Láká na 15 mastery tříd, průzkum nebezpečných dungeonů, systém vývoje hrdinů nebo na crafting s možností vyrábět legendární zbraně, abyste se mohli utkat se vším, co na vás v různých časových okamžicích světa Eterra čeká.

Zajímavostí této diablovky jsou master třídy. Dobrodružství začnete jako hrdina/hrdinka jedné z pěti tříd (Mage, Rogue, Primalist, Acolyte a Sentinel), ale během cesty ze své postavy uděláte jednu z 15 mastery tříd. Například Acolyte může být nekromantem s kostlivci, lich s magií krve a smrti na úkor vlastního zdraví, nebo čaroděj. Jako Rogue si zase můžete vybrat, že se stanete tanečníkem s čepelí, neomylným střelcem, nebo budete používat záludné pasti a obávaného dravého ptáka.

Last Epoch ve verzi 1.0 bude dostupné od 21. února/februára za 33,99€. Ve hře nejsou a nebudou žádné pay-to-win prvky.