Dnes večer proběhlo vyhlášení cen českého internetu – Křišťálová Lupa. Děkujeme všem čtenářům a fanouškům, kteří pro nás hlasovali v této prestižní anketě. INDIAN v kategorii Zájmové weby letos skončil na krásném druhém místě.

„Děkujeme komunitě za druhé místo v Křišťálové Lupě 2023. Jít proti politické satiře je těžká výzva v dnešní situaci. Ale je to ještě větší motivace do příštího roku! A upřímně... ono vůbec vědomí, že pro nás hlasovalo tolik lidí je ohromně inspirující a jsem hrdý na CELÝ náš tým,“ uvedl Filip „Fiola“ Kraucher, zakladatel INDIANa a producent.

Pořadí v kategorii Zájmové weby:

  1. Paralelní listy
  2. INDIAN
  3. Živě.cz
  4. Válka.online
  5. Knižní závisláci
  6. Kinobox
  7. Zdopravy.cz
  8. Kosmonautix.cz
  9. Vědátor
  10. Nerdopolis

Loni jsme skončili na třetím místě. Předtím jsme dva ročníky ve stejné kategorii vyhráli a stali se prvním videoherním projektem v historii této ankety.

V letošním roce jsme začali s velkou úpravou a vylepšováním webu. Spousta změn probíhá v zákulisí, ale vše směruje k aktualizaci designu webu a k dalším novinkám, na které se v redakci všichni těšíme.

Ještě jednou vám všem děkujeme za podporu a za to, že na INDIAN každý den chodí, čtete naše články, sledujete naše videa a píšete komentáře. A doufáme, že se s mnohými z vás uvidíme na dalším komunitním srazu. Ten letošní se opravdu vydařil.

Anketa Křišťálová Lupa 2023 – Cena českého Internetu oceňuje nejoblíbenější a nejzajímavější projekty a služby českého Internetu za rok 2023.

Letos proběhl již 18. ročník nejvýznamnější internetové ankety, kterou pořádá server o českém Internetu Lupa.cz.

Záznam vyhlášení zde.