Děkujeme. Děkujeme všem, co pro nás hlasovali v Křišťálové Lupě. Letos jsme s Indianem skončili na krásném třetím místě v ceně českého internetu v kategorii Zájmové weby.

„Jsme hrdí na komunitu, kterou Indian je. Děkujeme všem za hlasy. Třetího místa v Křišťálové Lupě si vážíme a je pro nás motivací do dalšího roku,“ vzkazují Fiola s Geluem, kteří byli za Indian na vyhlášení.

Pořadí v kategorii Zájmové weby:

  1. Živě.cz
  2. Garáž.cz
  3. INDIAN
  4. Bez frází
  5. Pejskárium
  6. Vědátor
  7. Kosmonautix.cz
  8. Zdopravy.cz
  9. Filmtoro
  10. Nerdopolis

Předchozí dva ročníky jsme v této kategorii vyhráli a stali se prvním videoherním projektem v historii této ankety. Nepodařilo se nám podruhé obhájit cenu, ale už nominace potřetí v řadě pro nás byla velkou odměnou. Jsme hrdí na komunitu, která nás každý den podporuje v tom, co děláme. A jsme hrdí na to, že tuhle úžasnou práci můžeme dělat, a to díky vám všem.

„Cena Křišťálové Lupy nám pomohla otevřít dveře k mnoha novým spolupracím. Rovněž potvrdila všem, že videohry skutečně jsou součástí kultury, kterou by neměl nikdo přehlížet. A ještě ke všemu se to stalo dvakrát za sebou, což už vyžadovalo hodně loajality a nadšení z vaší strany,“ uvedl Fiola na konci září v článku o třetí nominaci Indiana.

V nadcházejícím roce se máte nač těšit. Připravujeme pro vás aktualizovaný design webu s nočním režimem, novou livestream stránku respektující moderní trendy (vylepšený chat a video na celou obrazovku), nový layout notifikací, vylepšení bodového systému nebo vlastní video-server, který nám dovolí vlastní přehrávač na těchto stránkách a bude nezávislý od YouTube, a ještě ke všemu bez reklam. Snad se vše stihne.

Více v předešlém článku.

Anketa Křišťálová Lupa 2022 – Cena českého Internetu oceňuje nejoblíbenější a nejzajímavější projekty a služby českého internetu za rok 2022.

Letos proběhl již 17. ročník nejvýznamnější internetové ankety, kterou pořádá server o českém internetu Lupa.cz.

Na záznam se můžete podívat zde.