Po upoutávce z minulého týdne přichází studio Behaviour Interactive s plnohodnotným představením speciální události, která v Dead by Daylight přivítá hrůzu nahánějícího Xenomorfa ze série Vetřelec.

Společně s obávaným zabijákem se do hry dostane Ellen Ripleyová jako přeživší a atmosféru mistrovského sci-fi režiséra Ridleyho Scotta z roku 1979 dotvoří mapa vesmírné lodi Nostromo, na kterou útočí Xenomorf.

Vše dorazí v úterý 29. 8. a dostupné bude v PC a konzolích verzích Dead by Daylight, to znamená na PlayStationu 5, PlayStationu 4, Xboxu Series X/S, Xboxu One a Nintendu Switch. Player Test Build začíná dnes.

Vetřelec i Ellen budou stejně jako jiné postavy v Dead by Daylight disponovat vlastní sadou útoků, speciálních pohybů a výhod, díky nimž budete moci různými způsoby zasáhnout do scénáře a zaskočit protivníka.

Xenomorf bude moci díky zabijácké schopnosti Hidden Pursuit používat kontrolní stanice (na mapě jich je sedm) a dostávat se do skrytých tunelů pod mapou, kde může pozorovat přeživší. Když z tunelu vyleze, bude mít označené všechny přeživší v okolí. Jde o novou mechaniku, která poskytuje vetřelci pohyb po celé mapě a má zvyšovat faktor děsivosti. Pozor si musí dávat na věže s plamenometem.