Aktualizace: Skladatel Mason Lieberman byl nucen vysvětlil fotografie a příspěvky zpěvačky Donny Burke, které byly spojovány s dlouho spekulovaným, leč nadále oficiálně nepotvrzeným remakem Metal Gear Solid 3: Snake Easter. Nahrávání se nevztahuje k tomuto očekávanému projektu. Přesto jde o soundtrack ke Snake Easter, takže možná Konami chystá sběratelskou vinylovou edici.

PŮVODNÍ ZPRÁVA

Už to konečně oznamte a přestaňte chodit kolem horké kaše. Přání fanoušků Metal Gear Solid bohužel ještě vyslyšeno nebylo. Místo představení hry je tady další náznak remaku třetího dílu. Ten pochází od Donny Burke, herečky, dabérky, zpěvačky a vokalistky, kterou jsme mohli v této sérii už slyšet. Konkrétně ve vokálech písně Sins of the Father v Metal Gear Solid V: The Phantom Pain a ve vokálech Heavens Divide v Metal Gear Solid: Peace Walker.

Burke se na sociálních sítích pochlubila fotografií z nahrávání. Na fotce drží složku s obrázkem kočky s páskou přes oko a červeným nápisem Snake Eater. To, když spojíme s dřívějšími spekulacemi o remaku Metal Gear Solid 3: Snake Eater, tak jsou fanoušci stále více přesvědčeni o tom, že se skutečně chystá.

Následně Burke sdílela další fotografie. V příspěvku poděkovala Masonu Liebermanovi (režisér) a Yusuke Morimu (inženýr) a Tomomi Urovi (EA). Na stole se dle všeho nachází text hlavní znělky třetího dílu MGS. Takže to vypadá, že zpěvačka se podílí na nahrávání nové verze známé skladby.

Všechny příspěvky jsou na sociálních sítích stále k vidění, což nás vede k tomu, že jde o účelové teasery. Co myslíte?

Říká se, že remake Metal Gear Solid 3: Snake Eater má být pro Konami testem zájmu o značku. Když budou prodeje dobré, vzniknou další předělávky této série a v budoucnu možná i úplně nový díl. Minulý měsíc Andy Robinson z VGC, jenž o remaku mluvil už dříve, psal o odkladu na rok 2024. K oznámení má prý dojít letos v červnu.

Připomeňme vznik remaku Silent Hill 2, na starost ho mají tvůrci The Medium z polského studia Bloober Team.