V nejnovější aktualizaci grafických ovladačů karet GeForce byl nalezen Counter-Strike 2. Dataminéři našli CSGOS2.exe a CS2.exe. Ovladače tak mají obsahovat podporu pro tyto dva spustitelné soubory.

CS2.exe je pravděpodobně pozůstatek z roku 2014. Zajímavé je tak spíše nalezení CSGOS2.exe, které poukazuje na novou verzi Counter-Strike: Global Offensive. Ta současná totiž začíná zaostávat za konkurencí, mimo jiné za Valorantem od Riot Games, a při životě titul udržuje zejména komunita.

Společnost Valve zatím hru neoznámila. Tvůrce obsahu CSGO s přezdívkou Aquarius uklidňuje fanoušky s tím, že Valve nevytváří žádnou samostatnou hru. Takže všechny skiny v Counter-Strike GO jsou v bezpečí. Je ale nutné tohle všechno brát s rezervou a počkat si, zda Valve něco oznámí.

Připomeňme velký únik z databáze GeForce Now. Obsahovala hry, které v té době nebyly oznámeny. Větší část seznamu se potvrdila, mimo jiné PC verze Returnal, Resident Evil 4 Remake, Street Fighter 6, Dragon's Dogma 2, remastery GTA nebo Mortal Kombat 12.