Jedna z nejlépe hodnocených válečných real-time strategií je opět zdarma. Pokud jste ještě nehráli Company of Heroes 2, tak máte možnost si hru bezplatně přidat do své digitální knihovničky na Steamu.

Sega dokonce nabízí zdarma i rozšíření Ardennes Assault. Na přidání hry a DLC máte čas do konce víkendu. Když to stihnete, oba produkty vám zůstanou napořád.

Přečtěte si také: Party hit Among Us zdarma ve verzi pro PC

Company of Heroes 2 se soustředí na druhou světovou válku. Píše se rok 1941 a začíná to, co se stane nejkrvavějším konfliktem 2. světové války s výsledkem více než 14 milionů padlých. Staňte se svědky úsilí Rudé armády, od blízkosti porážky po její neuvěřitelné vítězství nad Německem, v tom nejnáročnějším a nejnákladnějším vojenském představení na východní frontě. Vaše vojenská taktika může naklonit rovnováhu tohoto konfliktu na vaši stranu. Zapojte se do taktických bojů, z nichž vyjdete jako vojevůdce a panujte mocí Sovětského impéria na své cestě do Berlína. Nejlépe hodnocená strategická hra všech dob se vrací v pokračování s inovativním válečným zážitkem, který nově definuje žánr strategických her.

Kampaň pokračuje v příběhové expanzi Ardennes Assault. Ta vás umístí přímo doprostřed bitvy, kterou Churchill kdysi popsal jako...nepochybně tou největší americkou bitvou války. Tento klíčový střed proslul pod názvem Bitva v Ardenách. Ujměte se velení amerických spojeneckých vojsk, která čelí taktickým výzvám a nemilosrdné krajině během překvapivého útočného manévru ze strany nelítostného a znovu vzkříšeného Oberkommanda West.