Jako každý měsíc, Microsoft i nyní odhaluje hry, které si můžete zahrát nadcházející měsíc, pokud vlastníte Xbox Gold. Stejně jako minulý měsíc, se dočkáme 2 her na Xbox One a 2 her portovaných z Xboxu 360. Takže si je můžete zahrát, ať už vlastníte nový Xbox nebo ten starší. Pojďme tedy rovnou na to.

The Technomancer (Xbox One, 1. 4. – 30. 4.)

Ve 2 roky staré hře zvané The Technomancer se vydáte na Mars, kde budete dělat to, co by dělal každý. Prozkoumávat post-apokalyptickou krajinu ovlivněnou lidmi. Jediným háčkem však je, že prakticky každý zde bojuje o přežití a vaším úkolem bude vyprostit se ze spárů velké korporace, která právě zbytek přeživších ovládá. Hra nabízí flexibilní RPG systém spolu s dialogovými rozhodnutími, takže si budete moci vybrat styl hraní, který vám bude vyhovovat. Na naši plnou recenzi hry se můžete podívat níže.

Outcast: Second Contact (Xbox One, 16. 4. – 15. 5.)

Mimo Zem se vydáme i ve druhé Xbox One hře měsíce. Tentokrát je to remake původní hry z roku 1999 a i přestože se nedočkal příliš velkého úspěchu, nabídne zajímavý otevřený svět. Hru však táhnou k zemi zejména zastaralé mechaniky a špatné zpracování kamery, takže u ní nejspíše prožijete spoustu frustrujících momentů.

Star Wars Battlefront 2 (Xbox One/360, 1. 4. – 15. 4.)

Předchozí hra vás nejspíše příliš nezaujala. Tato je však ve hernímsvětě takřka legendou. Je to totiž Star Wars Battlefront 2 z roku 2005. Neobsahuje tak žádné lootboxy ani mikrotransakce jako nový Battlefront. Hra má jak single tak i multiplayer. Můžete zároveň bojovat prakticky kde chcete a za koho chcete. Díky zpětné kompatibilitě si navíc můžete hru zahrát i na Xbox One. Čas pro tuto hru je bohužel trochu kratší, dejte si tedy pozor, abyste ji nezmeškali.

Ghost Recon: Advanced Warfighter 2 (Xbox One/360, 16. 4. – 31. 4.)

Poslední hrou pro tento měsíc je jeden z mnoha dílů série Ghost Recon. Naštěstí, je to jeden z těch lepších, pokud hledáte solidní střílečku, kde zároveň budete moci zapojit taktické myšlení. Toto je rozhodně hra pro vás. Díky zpětné kompatibilitě opět dostupná i pro Xbox One a je časově omezena pouze na 15 dní.