Článek vznikl v rámci placené spolupráce: Stalo se ti někdy, že sis chtěl pořídit jeden jediný skin do tvé oblíbené hry a nechtěl jsi utrácet více než bylo třeba? Tak v takovém případě bys měl vědět, že si můžeš pořídit paysafecard s libovolnou hodnotou. Klidně v 548 korunách.

Přesně tuhle službu můžeš využít i ty v internetovém obchodě Herní-kupony.cz. Kupon paysafecard je nejoblíbenější kupon pro získání vybraných online her a to snadno, rychle a především bezpečně. Kromě základních hodnot, které odpovídají kuponům od 200 do 2500 korun si nyní můžeš zvolit libovolnou hodnotu v rozmezí od 200 do 3500 Kč. Ať už si tak chceš koupit jeden skin, pořídit si jeden titul nebo vykoupit celý in-game obchod, paysafecard je tu přesně pro takové situace.

JAKÉ JSOU NEJVĚTŠÍ VÝHODY PAYSAFECARD?

Kupony paysafecard podporují ty nejznámější počítačové, konzolové a mobilní hry, a dokonce i některé aplikace a služby, jejichž seznam najdeš přímo na stránkách paysafecard. Partnerů PSC je aktuálně několik tisíc. Platit je možné přímo zakoupeným PINem, pomocí mobilní aplikace či pomocí my paysafecard účtu.

Placení pomocí kuponů paysafecard ti ještě více usnadní mobilní aplikace, která je dostupná pro Android a iOS. Díky mobilní aplikaci budeš mít neustálý přehled o dění na tvém účtu. Umožní ti také platit naskenováním QR kódu.

Herní-kupony.cz jsou oficiální prodejce s cenami bez navýšení a nabízejí široký výběr kuponů, přičemž k nákupu nepotřebuješ ani platební kartu. K platbě lze využít online převod, běžný převod, můžeš zaplatit pomocí mobilního telefonu přes SMS nebo hotovostí na terminálech Sazky. Kupon dorazí hned na e-mail nebo si jej můžeš nechat zaslat fyzicky, například v dárkovém balení.