Na The Game Awards 2020 byla oznámena nová multiplayerová akce. V Century: Age of Ashes se stanete pánem draků a budete bojovat proti jiným hráčům. Na dracích budete moci létat. Vývojáři lákají na rozsáhlé a různorodé mapy, které budou strukturovány jako arény.

Multiplayer má být intenzivní a hratelnost rychlá. Je pouze na vás, zda se do boje ponoříte sami nebo s přáteli. K dispozici budou tři různé režimy od 3v3 po 6v6v6. Jmenují se Carnage, Survival a Raid.

Vybírat budete mezi třemi jedinečnými třídami se specifickým herním stylem a speciálními vlastnostmi. Máme tady Windguarda se štítem a dezorientací, ničitele Maraudera a na stealth zaměřeného Phantoma.

Century: Age of Ashes bude kompletně zdarma. Vydání v early access verzi přes Steam je naplánováno na únor příštího roku. Na hře pracuje více než 30 vývojářů, kteří hodlají dračí bitvy rozšiřovat a vylepšovat. Předběžný přístup má trvat zhruba rok. V současné době nevíme, zda se později dostane na konzole, případně zda bude existovat nějaký režim pro jednoho hráče.