Asymetrická multiplayerová střílečka inspirovaná slavnou filmovou sérií Predator se již brzy částečně zpřístupní všem hráčům na PlayStationu 4 a PC. Predator: Hunting Grounds si zájemci budou moci vyzkoušet v rámci víkendové trial verze, která bude probíhat od 27. do 29. 3. a podporovat cross-play mezi oběma platformami.

Zkušební verze vám umožní hrát sólo jako Predátor nebo se spojit se třemi dalšími hráči do Fireteamu a čelit obávanému nepříteli. Na PS4 budete muset mít aktivní předplatné PS Plus, zatímco na PC nainstalovaný Epic Games Store.

Servery se zpřístupní 27. 3. v 17:00 našeho času.

„Hra Predator: Hunting Grounds je pohlcující asymetrická střílečka zasazená do džunglí Jižní Ameriky, kde Predátor stopuje tu nejnebezpečnější kořist.

Hraj jako člen elitního Fireteamu a plň paramilitární operace, než tě najde Predátor. Nebo si zahraj za Predátora a lov tu nejcennější kořist, vybírej si ze sady smrtících mimozemských technologií a sbírej jednu trofej za druhou.

Predátorova mise je jasná: lov. Sleduj válečníky v džungli a vyber si ke střetu ty nejlepší z nejlepších. Zbavuj se svých cílů, sbírej trofeje a pak si je vystavuj jako upomínky na každý lov. Nenech svou kořist uniknout. Neúspěch nepřipadá v úvahu.“