Článek vznikl v rámci placené spolupráce: Drsné prostředí pokryté pískem, tropický ráj zamrzlý v čase v rukou diktátora, cesta sourozenců středověkem, hrdinou řeckých bájí, velitelem jednotky statečných koloniálních mariňáků nebo řidičem pořádného off-road speciálu. To jsou jedny z mnoha videoherních zážitků, které na vaše počítače a konzole přináší česká distributorská společnost Playman.

Užít si můžete osvobození lidstva od útlaku zkažených bohů v akčním RPG titulu Atlas Fallen s českými titulky. Budete brázdit písky věčné země plné dávných nebezpečí, tajemství a záblesků minulosti, lovit legendární monstra, používat mocné zbraně měnící svoji podobu a ničivé schopnosti na bázi písku ve spektakulárních bojích se supersilami.

Far Cry 6 vás naopak přenese do Yary, tropického rájem zamrzlého v čase. Diktátor Anton Castillo si klade za cíl navrátit svůj národ na výsluní jakoukoliv cestou společně se svým synem Diegem, který jej doprovází ve všech sebekrvavějších krocích. Jejich neúprosný útlak ale zažehl plamínek revoluce. A vy se musíte postarat o to, aby z plamínku byl plamen.

Sourozenecká cesta drsným středověkem pokračuje v akční adventuře A Plague Tale: Requiem s českými titulky. Společně s Amicií a jejím bratrem Hugem se vypravíte na cestu plnou emocí a za nebezpečným úkolem. Musíte udělat vše pro přežití v tomto brutálním a bezcitném světě. Ohrožovat vás bude Inkvizice a obrovská hejna krys. Na oba nepřátele musíte vyzrát.

Výpravu si užijete i v Immortals Fenyx Rising s českými titulky. Jen středověk vyměníte za mytologii a řecké báje. Tady hrajete za Fenyxe, nového okřídleného poloboha a za úkol máte zachránit řecké bohy a jejich domovy před temnou kletbou.

V Aliens: Dark Descent naopak velíte jednotce ostřílených koloniálních mariňáků, která se snaží, aby měsíc Lethe nezamořili vetřelci. Své vojáky povedete v reálném čase do bojů proti ikonickým vetřelcům, zkorumpovaným agentům nenasytné korporace Weyland-Yutani a hordám dalších hrůzostrašných stvůr, které jsou v licenci Alien zcela nové.

Off-road nadšence zase potěší extrémní terénní jízdní simulátor Heavy Duty Challenge, v němž dostanete šanci řídit skutečné licencované náklaďáky po náročném terénu a soutěžit na lokacích autentických šampionátů. Díky přesné fyzice a mechanice budete mít pocit, že jste skutečně za volantem, zatímco se budete vyhýbat překážkám a předvádět své řidičské schopnosti.