Společnost Capcom příští měsíc vyřadí ze Steamu tři hry. Ty jsou nyní ve slevě. Když si je koupíte, zůstanou vám a budete je moci kdykoliv ze Steamu stáhnout do svého počítače a zahrát si je.

Všechny tři tituly nejsou tak známé, ale možná o některý budete mít zájem vy. První je sci-fi akční adventura Dark Void, která kombinuje vzdušné a pozemní souboje. Děj se odehrává v paralelním vesmíru zvaném Void a hráči se ujímají role Willa, pilota, který se v tajemném Voidu ocitl za neuvěřitelných okolností. Tento nepravděpodobný hrdina se brzy ocitne v zoufalém boji o přežití a spojí své síly s rebelující lidskou skupinou zvanou The Survivors. Tito bojovníci odporu, uvěznění ve Voidu, bojují o zastavení tajemné mimozemské rasy, která má v plánu ohrozit Zemi.

Další je retro plošinovka Dark Void Zero a potom je tady sandboxová logická hra Flock. Do 8. května/máje jsou hry ve slevě. Na Dark Void je sleva 50 % (4,99€), na Dark Void Zero je sleva 39 % (2,43€) a na Flock také 39 % (3,04€). Ve stejný den budou vyřazeny z nabídky Steamu.

Kromě toho jsou na Steamu slevy Capcomu u příležitosti japonského Zlatého týdne. Ve slevě je třeba Resident Evil 4, Resident Evil Village, Monter Hunter Rise, Exoprimal, Monster Hunter Stories, Street Fighter 6 nebo starší hry.