Společnost Capcom koupila japonské studio Swordcanes, které se specializuje na CG assety a animace. Capcom s firmou spolupracoval na několika hrách, naposledy to byla bojovka Street Fighter 6. Studio se podílelo rovněž na Final Fantasy 16 od Square Enix.

Tým Swordcanes se podílel ještě na Hi-Fi Rush, sérii Monster Hunter nebo na modelování postav pro New Pokémon Snap. Dle Capcomu je silnou stránkou studia technologie výroby 3D počítačové grafiky a akvizicí chce posílit jeho vývojové a technologické schopnosti.

Současně Capcom aktualizoval prodeje svých her. Série Resident Evil dosáhla na 146 milionů kusů, Monster Hunter má 94 milionů a 52 milionů Street Fighter. Poslední díl, Street Fighter 6, přispěl dvěma miliony.

Série Mega Man je na 40 milionech, Devil Ma Cry má 29 milionů a 7,7 milionu má Dragon’s Dogma. Druhý díl se chystá pro PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Zajímavé je, že do jara nadcházejího roku chce Capcom uvést na trh nějaký dosud neoznámený titul. Půjde o něco velkého, poněvadž společnost očekává milionové prodeje. Možná půjde o nový Monster Hunter.