Capcom nás posledně obohatil skvělým počinem Monster Hunter: World, jenž slaví celosvětový úspěch. V nadcházejících plánech japonské společnosti je mimo jiné vydat zmíněný titul ještě na počítače, aby prodeje získaly na síle. Ostatně už teď Capcom slaví s Monster Hunter: World přes 8 miliónů prodaných kopií, což si zaslouží klobouček dolů. 

Hlavní zprávou, nebo minimálně tou nejzajímavější, ze zveřejněných statistik a plánů společnosti je určitě ta, že v jejím fiskálním roce pro rok 2019, který skončí 31. března příštího roku, se dočkáme vydání dvou velkých titulů. Které to ale budou? Těžko říct, jelikož detaily Capcom nesdělil. Blížící se vydání PC verze pro Monster Hunter: World by mohlo být jedním z nich. I tak ale zůstává minimálně jedna hra, o jejíž existenci se zřejmě teprve dovíme.

Capcom plánuje na letošní E3 představit novou akční adventuru, jíž by mohl být nový Dead Rising, anebo Devil May Cry. V pracích je taktéž podle všeho remake druhého Resident Evilu. Nezbývá nic jiného, než na onu E3 vyčkat.