Pokud jste někdy hledali povedené dobrodružství pro dva hráče, tak jste jistě narazili na Brothers: A Tale of Two Sons z roku 2013. Jak to tak vypadá, chystá se remake. Odhalen by měl být brzy.

Remake Brothers: A Tale of Two Sons nebyl oficiálně oznámen. Vyzradil ho spolehlivý leaker a dataminer billbil-kun. K představení hry by mohlo dojít zítra nad ránem v rámci The Game Awards 2023.

Scénář pro Brothers: A Tale of Two Sons vytvořil Josef Fares ve spolupráci se Starbreeze. Později založil studio Hazelight a potěšil hráče kooperativními tituly A Way Out a It Takes Two. V roce 2015 byla práva na Brothers: A Tale of Two Sons prodána společnosti 505 Games.

Brothers: A Tale of Two Sons je dostupné ve verzích pro PC, PS3, Xbox 360, PS4, Xbox One, Nintendo Switch, iOS a Android. Ve hře se vydáváte s dvěma bratry na pohádkovou cestu s cílem najít vodu života a přinést ji nemocnému otci. Řešit hádanky, prozkoumávat rozmanité lokace a bojovat s nepřáteli můžete v singleplayeru, kdy ovládáte oba bratry, stejně tak v kooperaci.