V únoru se PS Plus jaksi "probralo" z poněkud slabšího podzimu a začátku zimy a dalo do nabídky rovnou dvě pecky: For Honor a Hitman: The Complete First Season. Bylo navýšeno cloudové úložiště pro vaše hry, avšak zároveň se jedná o poslední měsíc, kdy se v nabídce objevily hry pro PS3 a PS Vita. Sony s podporou jejich předplatného končí, čili kdo ještě vlastní starší konzoli, měl by si dát načas, než nabídka za pár dní zmizí.

Nicméně přesuneme se k nadcházející nabídce. Her je sice méně, ale takové Call of Duty: Modern Warfare Remastered si nechá líbit snad každý. Pro zajetou značku je první Modern Warfare důležitou kapitolou a její remaster potěšil nejednoho herního veterána. Nová podoba se vskutku vydařila, takže kdo původní hru miloval, není co řešit.

Druhou hrou zdarma je puzzle adventura The Witness z roku 2016. Objevíte se na graficky přenádherném tropickém ostrově plném záhad, hádanek, zřejmě nevysvětlitelných věcí a... už jsem řekl záhad? The Witness svým pojetím možná není úplně pro každého, ale za zkoušku rozhodně stojí.