Někdy během roku 2022 vyjde nástupce série Steel Division. Broken Arrow je totiž rozsáhlá real-time strategie s deck-buildingovým systémem, ovšem s tím rozdílem, že se soustředí na moderní válečné konflikty.

Před každou bitvou se budete muset pořádně rozmyslet a sestavit svou armádu z více než 100 dostupných jednotek pro každou frakci. K dispozici budou sloty pro průzkum, pěchotu, bojová vozidla (např. tanky), podpůrné jednotky, logistiku, vrtulníky a prostředky mimo mapu, kupříkladu letecké útoky.

Při výběru jednotlivých karet budete muset zvážit jak terén, ve kterém budete bojovat, tak pravděpodobné složení sil nepřítele. O to složitější to bude kvůli možnosti přizpůsobit vybavení vašich jednotek. Kupříkladu pozemní jednotky můžete opatřit dodatečným pancířem a speciálním jednotkám poskytnout výhodu díky vybavení jako jsou tlumiče a průzkumné drony. Dobrou zprávou je, že určité jednotky budete moci dovybavit i po začátku bitvy.

Nedávno byly zveřejněny první gameplay záběry. Ve videu vidíme bitvu mezi armádami USA a Ruska, stejně jako přizpůsobení jednotek s vylepšenými zbraněmi a pancířem. Ukázal se také editor scénářů.

Broken Arrow je v plánu na rok 2022 pro PC.