Kyberpunkový psychologický horor Observer od Bloober Team (vytvořili i Layers of Fear 2 a Blair Witch) by se brzy mohl rozrůst o druhý díl. Polské studio zveřejnilo krátký teaser, který láká na jejich nový projekt. S největší pravděpodobností jde o Observer 2. Nasvědčuje tomu logo společnosti Chiron Incorporated, kterou dobře znají fanoušci prvního dílu.

V popisku půlminutového videa je uvedeno „new_incoming_call_, sig: ch120n 1nc02p02473d_“. Komunita tuto zprávu stihla rozšifrovat a vede právě k Observeru, respektive ke společnosti Chiron Incorporated.

Pokud také patříte mezi fanoušky, tak Bloober Team stihli do světa říct, že jejich nová hra ovlivní finanční výsledky firmy za rok 2020 a následující období. To naznačuje, že se titulu dočkáme v následujících měsících.

A pokud nemáte rádi překvapení, tak správní rada Bloober Teamu vyzradila, že vývojáři dokončili první část práce na produktu souvisejícím se značkou Observer. Už by nikdo neměl pochybovat, Observer 2 se skutečně blíží.

Oficiální představení hry se očekává v následujících dnech. To bychom měli znát i cílové platformy. První Observer vyšel v roce 2017 a zahrát si ho můžete na PC, PlayStationu 4, Xboxu One a Nintendu Switch.