Byla oznámena zcela nová hra s názvem Blightbound, ve které se budeme muset postavit velkému nebezpečí. Před deseti lety totiž skupina legendárních válečníků po dlouhém a divokém boji zabila obávaného Shadow Titana, ale jejich oslavy netrvaly dlouho. Skutečné úmysly Shadow Titana vyšly najevo teprve, když z jeho zlomeného těla začal téct Blight; zkažená mlha, která dokáže změnit jakéhokoliv živého tvora.

Hra je multiplayerový dungeon, který vás společně s dalšími dvěma hráči pustí z horského útočiště, abyste čelili ohavné Blight – tajemné a zkažené mlze obklopující zemi. Prozkoumejte ručně vytvořené dungeony, bojujte s děsivou skupinou mystických a monstrózních nepřátel, posbírejte cenou kořist a najděte padlé hrdiny, abyste rozšířili svůj seznam dostupných válečníků. Každý hráč bude plnit specifickou roli v týmu – válečník, vrah nebo mág. Překonejte masivní Bossy a vyřešte složité hádanky, protože jedině tak dokážete zastavit Blight jednou provždy.

V ohromujícím 3D světě shromážděte více než 20 ručně kreslených hrdinů, každého s vlastními dovednostmi, pasivními schopnostmi a kompletním příběhem. Dále na vás čekají stovky různých předmětů, které lze ukořistit a řemeslně vylepšit, aby byl každý hrdina silnější a mohl si změnit svůj repertoár útoků a schopností. Bojujte ve třech různých zemích, z nichž každá má několik dungeonů, které můžete dobýt, včetně děsivého Gravemarku, útlačovaného Underholdu a nejistého Blood Ridge.

 V samotném boji je potom důležitá především spolupráce a správné využití jednotlivých hrdinů. Blokujte poškození jako válečník, nečekaně zaútočte na nepřátele jako vrah nebo uzdravujte své spojence jako mág. A přitom všem myslete i na najímání nových dělníků potřebných pro vybudování vašeho horského útočiště.

Blightbound je navíc stále se rozšiřující hra, do které budou prostřednictvím bezplatných aktualizací přidány další dungeony, hrdinové a kořist. Pokud jde o její vydání, měla by být k dispozici někdy v průběhu tohoto roku na PC prostřednictvím Steamu – nejprve ale půjde o Early Access.