Článek vznikl v rámci placené spolupráce: CZC spustil jako jeden z prvních internetových obchodů s počítači a elektronikou letošní slevovou akci Black Friday. Tisíce výhodných nabídek mohou zákazníci využít až do konce listopadu. CZC navazuje zároveň na průkopnickou kampaň, v jejímž rámci zavedlo jako jeden z prvních obchodníků garanci férových cen a stanovilo jasná pravidla proti pochybným slevám. Pohotovým zákazníkům nabídne navíc mimořádnou limitovanou nabídku, v níž si slevu určí sami.

GARANCE FÉROVÉ CENY

CZC si při stanovení akčních cen zakládá na férovém přístupu k zákazníkům, a proto uvádí u každého ze standardních produktů možnost zobrazení grafu s transparentním vývojem ceny a všechny slevy jsou počítány z nejnižší ceny na online shopu CZC za posledních 30 dní. Na vývoj cen i slevy dohlíží také Hlídač shopů, který se na tuto oblast významně zaměřuje. „Jako jedni z prvních jsme zavedli garanci férové ceny a na tuto myšlenku navazuje i letošní Black Friday. Při stanovení slev jsme maximálně transparentní,“ konstatuje Milan Duda, ředitel marketingu CZC Kromě uvedených tipů zahrnuje kompletní akce Black Friday CZC množství dalších slev, nejzajímavější z nich budou komunikovány i prostřednictvím oficiálního Facebooku a Instagramu CZC. 

NEJVĚTŠÍ SLEVU NA BLACK FRIDAY SI ZVOLÍ SAMI ZÁKAZNÍCI 

Nejzajímavější nabídkou Black Friday v CZC bude herní židle vlastní značky CZC.Gaming Alchemy, jejíž cenu si určí zákazníci sami. V pátek 4. listopadu bude na Facebooku CZC zveřejněn příspěvek, v němž budou svými komentáři zákazníci navrhovat cenu. Autor nejnižší ceny, která se nebude v komentářích opakovat, získá židli zdarma a dalších 29 zákazníků bude moci 11. listopadu produkt za tuto cenu zakoupit.

Herní židle CZC.Gaming Alchemy je vybavena RGB podsvícením, které lze napájet z powerbanky (není součástí balení). Židle je speciálně ergonomicky tvarovaná, takže tvoří dokonalou oporu pro každou část těla. Kromě skvělé ergonomie pak může židle nabídnout potah z příjemné látky, nastavitelnou výšku sedáku a 4D područky s měkkým povrchem. To vše je doplněno malými polštářky v bederní oblasti a pod hlavou. Skvělou doplňkovou výbavou je pak možnost naklápění sedadla do úhlu 155°. 

PRO HRÁČE: POČÍTAČ, HERNÍ KLÁVESNICE A MYŠ

Speciálně navržený herní počítač CZC.Gaming Knight GC236 ve stylovém designu splní nároky hráčů, kteří chtějí hrát aktuální hry v rozlišení Full HD s vysokou obnovovací frekvencí a využitím Ray-tracingu. Osazen je základní deskou ASUS TUF GAMING B450M-PLUS II s 6jádrovým procesorem AMD Ryzen 5 3600, grafikou Palit GeForce RTX 3060 12 GB GDDR6, 16 GB operační paměti DDR4 3200MHz Kingston FURY Beast, pevným SSD diskem M.2 PCIe NVMe s kapacitou 1TB SSD a tichým 500W zdrojem Be quiet!. Instalován je operační systém Windows 11 Home. Black Friday orientační cena 24 990 Kč celý listopad (běžná cena 28 490 Kč, férová sleva 12 %).

Mechanická herní klávesnice SPC Gear GK650K Omnis plné velikosti s numerickou částí, přizpůsobitelným RGB podsvícením a kolečkem pro ovládání hlasitosti, která kombinuje klasický styl s herním nádechem. Vyniká pevným a kompaktním designem, má ostře ohraničené hrany a je vybavena drážkovanou opěrkou zápěstí. Perfektně se hodí jak do herního prostředí, tak do kanceláře. V obou případech poskytne pohodlí i patřičný styl. Rychlé a přesné taktilní spínače Kailh Blue poskytnou hráčům konkurenční výhodu v hrách. Black Friday orientační cena 1 099 Kč celý listopad (běžná cena 1 999 Kč, férová sleva 45 %).

Nepřehlédnutelná a extrémně lehká symetrická herní myš Glorious Model O v černém provedení vznikla ve spolupráci s komunitou vášnivých hráčů. Navržena byla především pro hraní e-sport her a její design je inspirován včelími plástvemi. Myš je díky unikátnímu děrovanému tělu mnohem lehčí a rychlejší, zároveň si však zachovává odolnost a pevnost celé konstrukce a hráči se nepotí ruce. Black Friday orientační cena 899 Kč celý listopad (běžná cena 1 399 Kč, férová sleva 36 %).

SMART PRODUKTY, KTERÉ ŠETŘÍ ENERGII, A VÝKONNÉ MOBILY

Chytrá termostatická hlavice Tesla Smart TV100 pomáhá snížit spotřebu energie na vytápění bez nutnosti omezení pohodlí. Díky monitoringu náhlých poklesů teplot indikuje otevřená okna a reaguje tak, aby maximálně snížila náklady spojené s vytápěním. Pro případy, kdy je uživatel mimo domov, je vybavena několika režimy, které inteligentně regulují vytápění podle situace. Eco nebo prázdninový režim zajistí maximální úsporu. Black Friday orientační cena 919 Kč od 8. do 30. listopadu (běžná cena 1 149 Kč, férová sleva 20 %).

Smartphone Xiaomi 12 5G v šedé barvě s 8 GB operační paměti a 256 GB prostoru pro data s dual SIM a 120 Hz Full HD+ (2400 x 1080 bodů) AMOLED displejem o úhlopříčce 6,28“ podporuje všechna česká pásma LTE a 5G pro nejrychlejší datové přenosy, včetně Band 20/800 MHz. Osazen je výkonným osmijádrovým procesorem Snapdragon 8 Gen1, nejnovějším operačním systémem Android 12, trojicí kvalitních zadních fotoaparátů (50, 13 a 5 Mpx) pro excelentní fotky makro snímků, portrétů i krajin a 32 Mpx předním fotoaparátem. Black Friday orientační cena 15 990 Kč celý listopad (běžná cena 18 989 Kč, férová sleva 16 %).

POSLECH HUDBY: SLUCHÁTKA I REPRODUKTORY

Prémiová bezdrátová sluchátka Sennheiser Momentum TWS 3 ocení milovníci hudby, kteří si zakládají na výjimečném zvuku. Sluchátka jsou odolná proti potu a stříkající vodě dle certifikace IPX4, bezpečné drží v uších, při bezdrátovém přenosu podporují kodeky SBC, aptX i AAC a nabízejí možnost využít ekvalizačních úprav zvuku. Na jedno nabití vydrží hrát až 7 hodin a přenosné pouzdro s vestavěnou baterií umožňuje další trojnásobné dobití. Black Friday orientační cena 4 999 Kč od 21. do 29. listopadu (běžná cena 6 689 Kč, sleva 25 %).

Přenosný, voděodolný bluetooth reproduktor JBL Charge Essential 2 v černém provedení s výkonem basového reproduktoru 30 W RMS a výškového měniče 10 W RMS vydrží na jedno nabití hrát až neuvěřitelných 20 hodin a nabízí působivý zvuk s minimálním zkreslením a mohutnými basy. Vestavěná baterie nabízí navíc funkci powerbanky a možnost dobití mobilního telefonu nebo jiného zařízení a odolnost IPX7 ho ochrání, i když spadne do vody. Black Friday orientační cena 3 249 Kč od 18. do 27. listopadu (běžná cena 3 790 Kč, sleva 15 %).

PROFESIONÁLNÍ NOTEBOOK PRO PRÁCI A STUDIUM

Stylový notebook Lenovo ThinkBook 15 G2 ITL s antireflexním Full HD displejem o úhlopříčce 15,6“ a hmotností jen asi 1,7 kg je spolehlivý pracant do firmy, kanceláře i domácnosti. Pohání ho velmi výkonný procesor Intel Core i7 11. generace s podporou 16 GB operační paměti a obrovským SSD diskem s kapacitou 1 TB. Jeho odolné provedení ho předurčuje pro každodenní mobilní využití. Black Friday orientační cena 22 990 Kč celý listopad (běžná cena 28 290 Kč, férová sleva 19 %).

LEGO

Velká figurka LEGO® Star Wars™ 75255 Yoda™ s celkem 1771 dílky, propracovanými detaily, polohovatelnou hlavou, obočím a pohyblivými prsty na rukou i nohou měří po sestavení se světelným mečem přes 41 cm na výšku. Přináší spoustu radosti i vzrušení ze světa Star Wars™. Ačkoli je postavena z LEGO® kostek, tato velká figurka Yody s mocným mečem představuje sílu, se kterou je třeba počítat. Black Friday orientační cena 1 999 Kč celý listopad (běžná cena 2 419 Kč, férová sleva 17 %).

Kompletní nabídku Black Friday CZC najdete zde.