Článek vznikl v rámci placené spolupráce: CZC odstartovalo vánoční sezónu ve velkém. Letošní Black Friday spustilo s předstihem už 1. listopadu a akce bude trvat celý měsíc. Do nabídky jsou zařazeny stovky produktů a další budou v průběhu listopadu přibývat. Férové slevy dosahují až 20 % a u herního příslušenství šplhají i výše. S každým nákupem akčního zboží v hodnotě nad 499 Kč navíc CZC rozdává měsíční předplatné O2 TV včetně HBO Max. V listopadu proběhne na CZC také slevový Singles Day a speciální akce na sociálních sítích, při kterých mohou slevy atakovat rekordy.

Několik set položek z nabídky Black Friday potěší komunitu hráčů, kterou kolem sebe CZC sdružuje celých 25 let svého působení na trhu. Největší slevy až 40 % najdou hráči u produktů vlastní značky CZC.Gaming. Do akce jsou dále zařazeny desítky pracovních i herních notebooků oblíbených značek, 90 mobilních telefonů a tabletů, desítky televizorů, tiskárny, monitory, sluchátka, bezdrátové reproduktory, soundbary, projektory, prvky pro chytrou domácnost a další produkty.

Mezi největší trháky letošního Black Friday patří například ergonomicky tvarovaná herní židle s RGB podsvícením CZC.Gaming Alchemy se slevou 40 %, fotoaparát ověnčený cenou EISA Panasonic Lumix DC-GH6 v setu s objektivem G Vario 12-60 mm s extra slevou 10 000 korun po zadání kódu, 4K televizor Samsung QE50Q80C se špičkovou technologií QLED a úhlopříčkou 125 cm prodávaný se slevou 25 % za dosud nejnižší cenu, jeden z nejžádanějších telefonů Samsung Galaxy S22 5G za 15 990 Kč, mimořádně výkonný herní notebook ASUS ROG Strix SCAR 16 (2023) G634 za 87 490 Kč či LEGO® Star Wars™ 75361 Pavoučí tank s cenovým zvýhodněním 20 %. Uvedené nabídky jsou jen malou ukázkou letošní nabídky Black Friday u CZC.

V průběhu listopadu CZC chystá také speciální časově omezené nabídky na svých sociálních sítích. Slevy zde mohou doslova atakovat rekordy, a proto se vyplatí sledovat geekovský Facebook a Instagram. Listopadové slevy tradičně podrží i svátek věnovaný všem singles. 11 .11. nabídne CZC slevy 11 %, 111 Kč a 1 111 Kč na vybrané produkty.

Jako jeden z průkopníků nastavení férových slev na českém trhu nabízí CZC naprosto otevřený pohled na vývoj cen veškerého zboží. Na stránce každého produktu najdou pod aktuální cenou zákazníci odkaz na „transparentní historii ceny“, která ukazuje vývoj od zařazení položky do prodeje až do dnešního dne. Díky tomu si mohou snadno ověřit výši aktuální slevy v rámci nabídky Black Friday.