Inzerce: Tento článek vznikl v rámci dlouhodobé spolupráce s CZC.cz.

Herní PC, herní notebooky, konzole, komponenty i virtuální realita - však to znáte. CZC.cz prostě jede a tak nás požádalo, zda bychom neinformovali o nové jejich akci Be a gamer, která právě probíhá. V zásadě se jedná o jednoduchou akci. Všechna různá technika zaměřená pro hráče je nyní ve slevě a to po celý týden!

Nejdříve něco pro skvělý poslech

Na to se nás ptáte při živých streamech neustále. Co to máte na hlavě? Používáme sluchátka HyperX Cloud II už dlouhou dobu na to, abychom je měnily. Mají skvělý zvuk, jsou dobré pro hraní her, poslech hudby, streamování a dokonce pro odposlech při masteringu. Díky nim najdeme špatné nádechy, nebo zaměříme správného nepřítele v agresivních střílečkách. Tedy, ne tak docela. Sluchátka za vás neudělají tu těžkou práci. Neodehrají hru. Nebudou vám získávat drahocenné fragy, ale když nic jiného, alespoň vám pomohou se soustředit. Rozhodně ze zkušenosti redakce doporučujeme. Jo a mimochodem, je na ně ještě extra sleva 200 kč. Jen tento týden.

Více o sluchátkách HyperX Cloud II na CZC.cz

Konzolisté, bacha!

PC hráči jsou prostě jasní. Mají dlouho dopředu zjištěno, která komponenta funguje s tím jejich geniálním procesorem dohromady. Rádi si sami instalují hry, řeší ovladače a nastavení dlouhé hodiny, ale co když prostě chcete sednout a hrát? K tomu jsou nejlepší herní konzole. A ta jedna z nejlepších na trhu je právě ve slevě. 1 TB PlayStation 4 Pro je v akci Be a Gamer za skvělou cenu - a ke konzoli dostanete druhý ovladač zdarma a ještě 12% ceny dolů. Pokud přemýšlíte nad konzolí, je skvělý čas!

Více o PlayStation 4 Pro na CZC.cz

Jo a Xboxaři nebojte se, 1 TB verze Xbox One S rovnou i s Forzou je rovněž ve slevě. Takže pokud to myslíte vážně. Mrkněte i na tuhle nabídku!

Více o Xbox One S na CZC.cz

Správný čas na virtuální realitu?

Pokud nemáte ještě uplně jasno, zda vás virtuální realita bude bavit nebo ne, je velmi těžké do této technologie investovat. Jenže, co když se cena sešplhá dolů tak nízko, že se o tom konečně dá uvažovat? Nyní je v rámci akce Be a gamer ready právě Oculus Rift, použití headsetu je přitom velmi jednoduché. Oculus Rift využívá dvojici OLED displejů s celkovým rozlišením 2160 x 1200 pixelů při frekvenci 90 Hz. Součástí headsetu jsou také nastavitelná sluchátka. Stačí jen nasadit headset na hlavu a užívat si perfektní efekty virtuálního světa. Tedy, pokud na to máte herní mašinu. I když s tím taky něco můžete udělat.

Více o Oculus Rift na CZC.cz

Dostupný 4K monitor pro každého

Kdo říká, že nutně 4K monitor musí stát hodně peněz? LG na to jde chytře a představuje herní LED monitor, který nabízí věrné podání barev. Je vhodný především pro hraní her, ale i my v redakci ho používáme na kancelářskou práci. Má 24", takže nabízí celkem přehlednou IPS obrazovku, úsporné LED podsvícení a kromě 4K UHD rozlišení také technologii FreeSync, což ocení hlavně majitelé nových AMD karet VEGA.

Více o 4K UHD monitoru LG na CZC.cz

No a co třeba samotné hry?

Jistě! Jsme tady všichni přeci hráči. A proto jistě oceníte, že CZC pro vás zlevnilo vybrané tituly, většinou klidně o 100 kč, některé třeba i 50%. Celý přehled můžete najít zde a je toho opravdu tuna. Hlavně konzolisté si vyberou.

Podívejte se na nabízené hry ve slevě na CZC.cz

Líbí se vám taková akce? S CZC.cz takový výběr děláme pro vás vůbec poprvé a chceme vědět váš názor, líbí se vám podobné články? Vnímáte je pozitivně nebo spíše negativně jako reklamu? Opravdu jsme se snažili vybrat a doporučit to nejlepší, co jsme z plejády věcí slevové akce našli. Samozřejmě se ale můžete sami podívat a prohrabat se vším, co CZC nabízí a to přímo na adrese Be a Gamer na CZC.cz!