Inzerce: Tento článek vznikl v rámci dlouhodobé spolupráce s CZC.cz.

Pravidlo této akce je jednoduché. Kupte si jedinou věc z nabídky Be a Gamer a získejte možnost vyhrát herní doupě za 250 000 Kč! CZC se tentokrát opravdu zbláznilo. Vítěz totiž bere vše. Přesně, jak je to v tomto videu.

Tak jsme se pustili do prohlížení obchodu a vybrali jsme pro vás produkty, které nás v redakci nejvíce zaujaly!

Co takhle hry zdarma k Xbox One S?

Xbox One S sice nemám podporu pro nativní 4K. I tak se jedná o herní systém, který vám zajistí stovky hodin zábavy. Na konzolích máte jistotu, že největší herní trháky poběží vždy jak mají, vaše oblíbené televizní pořady, multimédia, sociální sítě až po to nejlepší na webu je stále na dosah ruky. Xbox One S je navíc o 40 % menší, než jeho předchůdci a ještě ke všemu dostanete přístup k Xbox Games Pass, kde jsou jak nejnovější tituly, tak i celá plejáda Xbox 360 her nebo dokonce originálních starých Xbox her. V nabídce CZC je nyní Xbox One S se hrou Assassin's Creed: Origins a Rainbow Six: Siege zdarma!

Více o Xbox One S na CZC.cz

Virtuální realita za cenu opravdu už pro každého

Chápeme, že pro někoho je stále VR trochu takovou neznámou. Pravdou ale je, že nejde jen o neblahý experiment, který se za pár měsíců vytratí.  V současnosti, co se týče zpracovaných titulů, drží prvenství na poli virtuální reality PlayStation se svým PlayStation VR. Za částku pod deset tisíc korun už dneska můžete získat VR headset, dva PS Move ovladače, tracking kamerku a perfektní hru PlayStation VR Worlds k tomu! Věřte nám, je to hustý.

Mrkněte se na nabídku PS4 a PlayStation VR headsetů na CZC.cz

Není už čas na upgrade?

V posledním roce se udála v IT světě taková menší revoluce. Vrátilo se do hry po dlouhé době opět AMD a to nejen v rámci procesorů, ale právě i grafických karet. Díky tomu se konečně postavil Intel trochu do zajímavější pozice a lehce přitlačen ke zdi vydal hned několik povedených procesorů. Nejdříve řada Kaby Lake, nově nyní dostupná Coffee Lake vytěží z vaší sestavy maximum. A pokud si nechcete sestavovat vlastní PC, tak můžete využít odborného sestavení od CZC - nebo dokonce připravené sestavy CZC PC.

Podívejte se na CZC PC sestavy na CZC.cz

Klávesnice, se kterou neuděláte chbu

Ha! Máme vás! Klávesnic není nikdy dost. Jistě se shodneme, že je rozhodně fajn, když vypadá na stole dobře. To, že hýří všemi barvami je taky dobrý. Ale musí se na ní dát i psát, pokud možno bez chyb. A taky by měla být dostupná pro každého a ne předražený kus plastu. Co kdybychom vám řekli, že jsme v záplavě všech slev našli klávesnici, která dobře vypadá, dobře se na ní píše, má RGB podsvícení a ještě se na ní dobře píše? My víme, nevěříte nám. Však se podívejte na hodnocení na stránkách CZC sami.

Více o klávenisici Genius na CZC.cz

A jako vždy tu máme i hry!

Jako vždy je součástí Be a Gamer i speciální nabídka pro hry. CZC pro nás připravilo akci, při které na libovolnou hru dostanete slevu 100 Kč! Celý přehled můžete najít zde a je toho opravdu tuna. Hlavně konzolisté si vyberou.

My jsme pro vás například vybrali Assassin's Creed: Origins, Life is Strange: Before The Storm nebo Rayman Legends: Definitive Edition, ale tím nabídka nekončí!

Podívejte se na celou nabídku na CZC.cz

Líbí se vám taková akce? S CZC.cz takový výběr děláme už potřetí a chceme vědět váš názor, líbí se vám nabídka? Jak tuhle akci od CZC vnímáte? Opravdu jsme se snažili vybrat a doporučit to nejlepší, co jsme z nabídky slevové akce našli. Samozřejmě se ale můžete sami podívat a prohrabat se vším, co CZC nabízí a to přímo na adrese Be a Gamer na CZC.cz!