V období od 16. do 23. 3. si budete moci vyzkoušet Anno 1800. Ponořit se do 19. století, doby industrializace, diplomacie a objevů, bude možné na PC, PlayStationu 5 a Xboxu Series X/S. Je to u příležitosti vydání známé strategie na konzole.

PC verze bude dostupná na Epic Games Store a Ubisoft Connect. Všude půjde o plnou verzi se vším obsahem, takže když zachováte platformu a hru si koupíte, budete moci pokračovat v hraní.

Na PS5 a Xbox Series X/S vychází Anno 1800 již 16. 3. 2023. Jde o speciálně upravenou verzi s přepracovaným uživatelským rozhraním. Obsahuje základní hru a největší herní aktualizace. Takže příběhovou kampaň, sandboxový režim upravitelný dle vašich představ a multiplayer. V Deluxe Edition najdete ještě tři kosmetické balíčky. A za předobjednávku získáte imperiální balíček a balíček konzolového zakladatele.

„Vítejte u úsvitu průmyslového věku. Nechte se pohltit jedním z nejúžasnějších a nejrychleji se měnících období v dějinách lidstva, které na vás čeká v této komplexní budovatelské strategii! Používejte vlastní strategii a vybudujte nový svět dle svých představ,“ láká tisková zpráva na Anno 1800.

„Prokažte své schopnosti při vytváření obrovských měst, plánování logistických sítí, osidlování nových úrodných kontinentů a podmaňování protivníků pomocí diplomacie, obchodu nebo války. Vybudujte si vlastní říši výstavbou rozlehlých metropolí, správou vzkvétající ekonomiky a ochranou svých výdobytků před ostatními.“

Deníček věnovaný konzolové verzi Anno 1800