SCS Software v nové galerii představují čtyři města státu Oklahoma, která rozšíří mapu American Truck Simulatoru.

Prvním městem je Guymon s přibližně 12 000 obyvateli. Město má obecně bohatou historii a silného komunitního ducha. Pro tvůrce a hráče jsou ale nejdůležitější velké chovné farmy a továrny na zpracování masa.

Dále je tady Enid, město, jehož historie je úzce spjata s rozvojem železniční dopravy v Americe. Ne náhodou se město původně mělo jmenovat Skeleton Station. Město je obklopeno pšeničnými poli a centrum města je bohaté na památky. Je tady také nemocnice, policejní a hasičská stanice, škola a další objekty.

Lawton je známý především díky místní továrně na pneumatiky, pro kterou pražské studio vytvořilo zcela nové depo. Továrna je významnou součástí ekonomiky města a investice a státní podpora se každoročně zvyšují. Kromě toho se ve městě nachází také velká papírna, která je také ve hře. V okolí najdete zajímavé vodní nádrže.

Posledním dnes představeným městem je Idabel, nejmenší město v nadcházejícím dodatečném balíčku s Oklahomou. Nachází se v jihovýchodním cípu a hlavním bodem zájmu hráčů bude přilehlá pila. Kromě toho stojí za návštěvu Museum of the Red River, které je vzhledem k místní oblasti neobvykle futuristickou stavbou. Mezi další pamětihodnosti patří hasičská stanice, nemocnice, střední škola a vodní nádrže.

Města a vesnice v Oklahomě mají hráčům nabídnout rozmanité zážitky. Bohužel, datum vydání DLC nadále nevíme.