Vítejte v Oklahoma City, hlavním městě státu, který v dohledné době rozšíří American Truck Simulator. Pražské studio SCS Software ukazuje rušnou metropoli, kde žije více než 650 tisíc lidí, prostřednictvím screenshotů. Ty dokládají, že vývojáři vytvořili různé slavné pamětihodnosti, budovy a průmyslová odvětví.

V Oklahoma City najdete několik nových průmyslových dep, včetně továrny na stavební technologie, továrny na výrobu automobilů s umělou inteligencí a základny veřejných prací. Takže o práci pro kamioňáka tady nebude pouze.

„Náš tým detailně ztvárnil mnoho pamětihodností, například knihovnu OKC Library, Faith Church, nádraží OKC Union Station, Riversport Center, muzeum First Americans a školní komplex Crooked Oak,“ vyjmenovala některé z nich tisková zpráva. Je tady také věžový mrakodrap Devon Energy Center a ikonický Skydance Bridge.

„Naše týmy tvrdě pracovaly na tom, aby v této oblasti vytvořily spoustu vlastních assetů, unikátních průmyslových odvětví a dalších věcí, a my se nemůžeme dočkat, až se o tom přesvědčíte na vlastní oči,“ dodávají autoři.

Dodatečný balíček se státem Oklahoma nadále nemá stanoven termín vydání.