Článek vznikl v rámci placené spolupráce: Herní-kupony.cz přicházejí s novinkou v podobě jednoduchého, bezpečného a diskrétního placení na internetu. Bude se vám to hodit v případě, kdy nechcete platit svou hlavní platební kartou.

Jako první jsou tady kupony Aircash Abon. Ty umožňují jednoduché, bezpečné a diskrétní placení na internetu. Jde o předplacené kupony v hodnotě 100, 200, 300, 500 nebo 1 200 Kč. Nejlepší na tom je, že k jejich pořízení nepotřebujete bankovní účet ani kreditní kartu. Navíc nákup Albonu je u Herní kuponů zcela bez poplatků.

Kupon může posloužit také k dobití zůstatku aplikace Aircash, která slouží, jako online peněženka a je dostupná pro telefony s iOS i Androidem. A když budete chtít mít vše v jednom, tak za 125 Kč si pořídíte kartu Aircash Mastercard. Ta je vhodná pro všechny, kteří hledají alternativu k běžnému placení kartou, nemají zřízený bankovní účet či potřebují snadný nástroj k placení do zahraničí. Oproti běžným platebním kartám se však Aircash Mastercard v několika vlastnostech liší.

Snadná dostupnost: Za využívání Aircash karty neplatíte žádné měsíční poplatky. Její využívání je tedy zcela zdarma. Karta se dá využívat i bez bankovního účtu.

Univerzálnost: Aircash platební karta funguje tak, jako všechny ostatní platební karty. Platit s ní lze všude, kde je přijímána Mastercard – tedy na milionech míst online i v kamenných obchodech.

Vlastní aplikace: Karta je propojená s mobilní Aircash aplikací, díky které má uživatel přehled o veškerých transakcích. Navíc umožňuje uživateli utrácet pouze tolik peněz, kolik se na kartě zrovna nachází, čímž se lze snadno vyhnout případnému přečerpání limitu či jiným finančním potížím.

Bezpečné používání karty: V případě, že se karta ztratí, nabízí aplikace možnost okamžité blokace karty a objednání nové. Současně je také možné i přiobjednání dalších karet Aircash. S jedním účtem je možno propojit až pět dobíjecích karet Aircash.