Posledních pár let můžete na internetu zahlédnout převážně „virální“ videa, články a statusy. To se dostalo až na takovou úroveň, kdy lidi natáčejí a fotí i v tu nejméně vhodnou chvíli jen kvůli „likům“ a sledovanosti. Na to se snaží vtipnou formou poukázat hra Hatrabit-Viral Invasion.

Jak jde poznat už z názvů, jde o virální invazi. Tu budete podnikat přímo vy, jelikož se vtělíte do kůže zákeřného „emzáka,“ který bude postupně páchat bolest a zkázu. Například shozením auta na starou, nemohoucí babičku. Normální člověk by okamžitě zavolal pomoc, ale ne naší lidičkové. Ti si musí tuto zkázu vyfotit a ještě začnou jásat nad tím, jaká je to sranda. Toho vy využijete a díky tomu začnete planetu ovládat. To by bylo ale moc jednoduché, že? Nezapomínejme proto na kočičky. Ano mluvím zde o těch chlupatých, heboučkých, roztomilých stvořeních, které všichni na internetu milujeme. Tato stvoření nám ubírají naše pracně nasbíranou sledovanost.

Tuto hru já osobně rád podpořím, jelikož jde o zajímavou a hlavně vtipnou formu představení zkaženosti lidí na internetu. Co na tento koncept hry říkáte vy? Vidíte tam taky podobnou spojitost? Napište mi to do diskuze pod článkem.