Pamatujete si ještě na původního Raymana z roku 1995 pro Atari Jaguar? Šlo o super plošinovku, která se na konec dočkala portů skoro pro všechny ostatní platformy a nyní se vrací zpět v podobě reimaginace Rayman Redemption, která obsahuje nové světy, úrovně, minihry a věci pro sbírání a splnění. I když se jedná pouze o fanouškovský remake, věřte, že hra je zpracována mimořádně profesionálně a přesvědčit se o tom můžete sami již nyní.

Někdo by možná na první pohled řekl, že Rayman je jednoduchá skákačka pro děti, ale skutečnost je úplně jiná. Originální hra byla náročná plošinovka, u které hráči často ztráceli nervy a v případě této reimaginace tomu není jinak. Naštěstí pro hráče, kteří zrovna nemusí příliš náročné plošinovky a raději si užívají pohodovou atmosféru, Rayman Redemption nabízí jednodušší obtížnost.

Rayman Redemption můžete najít na stránce GameJolt, kde vyšla spousta dalších nekomerčních fanouškovských her představující postavy jako například Sonic a Mega Man. Zároveň zde již dříve vyšel projekt ze světa Raymana s názvem Spooky Raymansion. Tak na co ještě čekáte? Stáhněte si Rayman Redemption zcela zdarma a užijte si hromadu zábavy.