Jste-li fanoušci StarGate SG1, tak už jenom z traileru vás dostane ikonický soundtrack, vcelku věrné modely vesmírných lodí a samozřejmě hlášky Goa'uldů.

V první řadě je třeba zmínit, že se nejedná o plnohodnotnou hru, ale pouze o modifikaci do hry Homeworld Remastered Collection, kterou si můžete koupit na Steamu. Zde je pak i workshop s již zmíněným módem.

Hra samotná je real-time strategie, kde můžete ovládat svou flotilu. Vyšla 25. února 2015. Jak již název hry vypovídá, tak se jedná o remaster původní verze z roku 1999. Vývojáři z Phoenix Interactive využili této hry a především jejího grafického vizuálu k vytvoření modifikace, kde budete moci hrát v první verzi za Tauri a Goa'uldy (pro nezasvěcené Tauri jsou lidé z planety Země).

Ve hře si postavíte vlastní flotilu, abyste mohli porazit nepřítele. Časem by se měly v modifikaci objevit i další rasy, které známe ze StarGate, například Asgardi. Co na tuto modifikaci říkáte vy? Zahrajete si ji? A chtěli byste případně nějakou pořádnou hru ze světa StarGate?