Před dávnými časy, v jedné předaleké galaxii existovala výborná Star Wars VR hra s názvem Vader Immortal: A Star Wars VR Series, která minulý rok postupně vycházela po jednotlivých epizodách na headsety od Oculu. Nyní se však vše mění a konečně se budeme moci vydat za slavným sithským lordem Darthem Vaderem i prostřednictvím o něco dostupnějšího PlayStation VR. Připravte si tedy svůj světelný meč společně s PSVR headsetem a již toto léto se vydejte na cestu plnou nebezpečí.

První epizoda prověří vaše schopnosti používání síly. Sestoupíte do tajemné pevnosti Dartha Vadera spolu s novými spojenci a setkáte se s hrůzostrašnými nepřáteli, včetně samotného sithského lorda. Stanete se středem příběhu a získáte klíč ke spasení galaxie nebo také k její zničení.

V druhé epizodě budete pokračovat v cestě do srdce temné pevnosti Vadera. Se sithským lordem jako průvodcem zdokonalíte své dovednosti používáním světelného meče proti novým nepřátelům a ovládnete sílu, když objevíte pravdu ohledně starého tajemství pod ohnivým povrchem Mustafaru.

V poslední epizodě potom přijmete svůj osud a dokončíte onu dlouhou cestu. Se starým světelným mečem po boku a silou jako spojencem získáte armádu a zahájíte útok na pevnost Dartha Vadera. Postavíte se legiím stormtrooperů a pomstychtivému císařskému důstojníkovi. Na konec se pustíte do souboje se světelnými meči tváří v tvář samotnému temnému lordovi a určíte osud Mustafaru.