Asi každý z nás si jako malý hrál s dřevěnými kolejemi. Daly se z nich stavět velmi kreativní tratě, u kterých si vyhrála naše představivost. Přesně to a ještě mnohem více najdete ve hře Tracks: The Train Set.

Mezi největší výhody oproti reálné verzi patří to, že vás nelimituje počet kolejí, které máte doma v šuplíku. Můžete si jich postavit opravdu kolik chcete. Hra dokonce nemá ani limit výšky (možná má, ale já jsem se k němu ani po deseti minutách stavění nedostal). K tomu všemu hraje krásná uklidňující hudba, která příjemně doprovází stavění.

Největší zážitek ze hry dostanete, když si potom vámi postavenou trať projedete mašinkou z pohledu první osoby. Vzhledem k tomu že můžete vytvářet i různé skokánky a pády, ježdění si opravdu užijete.

Beta verzi hry si můžete zdarma stáhnout zde, ale 28. září 2017 hra oficiálně vychází na Steamu. Budou přidány nové objekty, jako domy, stromy a pilíře. Steam verze bude pravděpodobně dostupná pouze za poplatek, ale nemělo by se jednat o nijak vysokou částku.

Co si myslíte o hře Tracks: The Train Set? Vyzkoušeli jste si hru? Jaké jsou vaše pocity? Napište nám je do komentářů!