Každý rok se můžeme těšit na 2 velké herní konference. Z nichž jedna odehrála v Los Angeles, a to Electronic Entertainment Expo známá také jako E3. Další konference se odehrává od 22. - 26. srpna v Kolíně nad Rýnem. Jedná se o Gamescom. Ze kterého se můžete všichni těšit na reportáže a livestreamy, které budou na stránkách a v pořadu Indian

Konference se samozřejmě bude účasnit i vývojářské studio Ubisoft. To nedávno zveřejnilo svůj program, který se zaměřuje především na kruhy fanoušků značky než pro herní media . Rozhodnutí zda-li je to dobře necháme na vás. Vyjádření napište do diskuze pod článkem.

Informace o svém stánku na Gamescomu zatím zveřejnil pouze Ubisoft. Slíbeno je hraní na 300 strojích. Půjde o dema her jako jsou Assassin’s Creed Origins, Far Cry 5, Mario + Rabbids Kingdom Battle, South Park: The Fractured But Whole a The Crew 2. Zasoutěžit si budete moct ve For Honor a Tom Clancy’s Rainbow Six Siege. Dále bude k dispozici obchod se speciálními sběratelskými předměty známých z her od Ubisoftu. Ve stánku proběhne také představení pro Just Dance 8.

Ubisoft pozval 15 vybraných hráčů z Ubi Clubu, kteří budou moct zažít konferenci jako VIP. Je také naplánovaný turnaj v Tom Clancy Rainbow Six. Ten bude mít jak semifinále tak i finále, které bude vysílané 26.8. živě.