Někteří vývojáři to myslí s tvorbou her opravdu vážně a servírují nám pořádné multiplayerové řežby nebo singleplayerovky s hlubokými příběhy. Jsou zde však i takoví vývojáři, kteří vypadají jako by si z herního průmyslu dělali srandu a přichází s velmi bizarními nápady, jež jsou často tak šílené až jsou zábavné. Jedním z takovýchto vývojářů je i Armin Ibrisagic, tvůrce hry Goat Simulator, která se prodávala natolik dobře, že se Ibrisagic rozhodl uspět s další šíleností. Ta se tentokrát jmenuje Just Die Already.

Pro popsání Just Die Already vám stačí pouze dvě slova – smrt a destrukce. Sami nebo společně až se třemi dalšími hráči se vydáte objevovat radost ze staří či křehkosti. Během toho budete plnit šílené výzvy pomocí trampolín, odříznutých hlav, raket, stropních ventilátorů, vozidel, křídel a lepicích zbraní k vzájemnému ponížení a usmrcení elektrickým proudem. To vše, abyste si zajistili místo v domově důchodců. Mimo jiné hra nabízí i „inovativní“ mechaniku, která vám umožní nějakého muže chytnout za jeho přirození a tahat ho za sebou po celém pokoji. Názornou ukázku můžete vidět výše v traileru.

Je také důležité zmínit, že jednotlivé NPC postavy budou na vaše interakce reagovat různě v závislosti na jejich věku. Máte hromadu možností, co ve hře za šílenosti dělat. Nesmíte však ani zapomínat na bezpečnost, samozřejmě čistě na tu vaší. Každá část vašeho těla je totiž zranitelná a můžete oni jednoduše přijít.

Just Die Already by mělo vyjít na PC ve službě Steam koncem tohoto léta. Dokonce padla řeč i na demo, takže si hru budete moct vyzkoušet zdarma a pokud vás bude dostatečně bavit třeba si ji i koupit.