Teď se přiznejte, kdo má rád moře stejně jako já? A ještě lépe potápění, během kterého zkoumáte faunu a floru, nebo hledáte mušle či jiné předměty na mořském dně? Tak to mám pro vás super zprávu. Hra Subnautica konečně vyjde z předběžného přístupu do plné hry, a to už 23. ledna.

Na tento den je naplánován i speciální stream při kterém bude poprvé ukázán cinematic trailer na plnou verzi. Probíhat budou i rozhovory s vývojáři. Plánuje se představení živých mořských tvorů, kterýma byla hra také inspirována. Plná verze bude oficiálně spuštěna zmáčknutím "obřího červeného tlačítka".Stream bude probíhat z Montrealského akvária na platformě Twitch.tv

Hru jsme pro vás již jednou zrecenzovali, (k nahlédnutí je k dispozici zde) ale od té doby prošla hra poměrně velkýma změnami. A pokud se náš Killer bál Reapera Leviathana, chtěl bych vidět jeho reakci po setkání s příšerami jako je Ghost  Leviathan, Sea Dragon Leviathan nebo dokonce obřím, ale mírumilovným Sea Emperor Leviathan. Toho by si po prvotním šoku ihned zamiloval a uronil by i slzu, tedy pokud by se zamyslel nad jeho údělem. Tím bych se dostal k další věci co byla dokončena a to je příběh. Co se týče samotného 1.0 updatu zjistil jsem spíše nic než něco. Takže v krátkosti, přidaná bude scéna s titulkami, dok pro Cyclops, možnost hraní za ženskou postavu, nebo postavení vlastního teleportu ve své bázi.

Budete sledovat stream, hráli jste hru, nebo jen přemýšlíte o koupi? Povězte to v diskuzi.