Vývojáři z Pocketwatch Games představili nový gameplay trailer k jejich nadcházející hře Monaco 2, která navazuje na úspěšný titul Monaco: What's Yours is Mine. Trailer nám přinesl první pohled na zbrusu nový tým zlodějů, s nimiž se budeme pouštět do napínavých loupežných misí.

Tentokrát budeme mít k dispozici rozmanitou partu specialistů, kteří mají každý své jedinečné schopnosti. Cosmo je mistryní ve využívání svého šarmu a dokáže dokonale rozptýlit nepřátele, což dává chirurgovi Cicerovi šanci uspat nic netušící stráže. Pokud máte raději hackování a sabotování zpoza stínů, Inside Man Jobbie ovládá elektrické systémy a otevírá nové možnosti pro váš tým. A když se vše pokazí (což se často stává) je tu Una, brutální silák, který se nebojí prolomit všechny bariéry a probojovat se k cíli svými pěstmi.

V Monaco 2 záleží pouze na vás, jak dosáhnete svého cíle, buď sólo, nebo s přáteli. Ať už dáváte přednost pečlivému plánování, nebo spontánní akci, hra nabízí nové výzvy při každém průchodu, díky spojení ručně vytvářeného světa s procedurálně generovanými prvky.

Hra má vyjít na PC, ale konkrétní datum vydání zatím nebylo oznámeno.