Jestli si chcete vyzkoušet pořádné driftování a nespálit si přitom pneumatiky, mám pro vás jednoduché řešení v podobě nového závodního titulu DRIFT21, ve kterém se stanete driftovací legendou. Hra je aktuálně dostupná v předběžném přístupu na Steamu, takže si ji můžete vyzkoušet již nyní za cenu 22,49 euro. Bohužel obsahuje pouze 3 různá auta, 3 tratě a 5 herních režimů. Nicméně finální verze hry s veškerým obsahem by měla dorazit dle odhadů vývojářů za několik měsíců.

Během této doby budou tvůrci do hry přidávat nové skladby, auta, herní režimy včetně těch multiplayerových, opravovat chyby a vylepšovat klíčové funkce podle doporučení přijatých od komunity. Chtějí dodržovat přísný plán a aktualizace budou vydávat pravidelně každých několik týdnů. Zkrátka se titul bude neustále měnit a připravovat se na své vydání, aby naplnil všechna naše očekávání.

Pokud jde o přesnější popis hry, DRIFT21 vás posadí do velmi detailních licencovaných vozů známých z driftovacích událostí po celém světě. Navíc si je budete moc upravit dle vašich představ v garáži. Vyměňte díly motoru, podvozku a výfuku, abyste dosáhli správného výkonu pro svůj styl jízdy. Také nezapomeňte na design a vyberte si tu pravou sedu karoserií nebo barvu laku. Prostě se toho nebojte a vytvořte si zcela jedinečné auto.

Na konec se samozřejmě ve své vytuněné káře ukažte na japonských závodních okruzích EBISU a získejte zkušenosti potřebné pro účast na dalších a daleko náročnějších závodech. Dokažte, že jste nejlepší a vyhrajte zlatý pohár. Získejte co nejvíce bodů driftu v jednom jediném závodě nebo čelte výzvám a časům v tělocvičně. Možností je spousta, tak se připoutejte a pořádně na to šlápněte.

Recenze na Steamu jsou smíšené, hráčům vadí grafická kvalita, primitivní hratelnost a někteří si stěžují na málo obsahu a těžké driftování.