Není tomu tak dávno, co vývojáři Mortal Kombat 11 dali jasně najevo, že Shaggyho ze Scooby Doo nepřidají jakožto nadcházející postavu do hry. Této příležitosti se možná nechytili oni, nicméně jiný vývojářský tým ano.

Spike Chunsoft je vývojářský tým, který má ve svém vlastnictví titul žánru téměř identického k Mortal Kombat 11. Jedná se o hru s názvem Jump Force. Díky novému PC módu vytvořeným hráči BeatzYT3 a vaanrose, si konečně můžeme zabojovat s postavami z naprosto jiných žánrů; pohádek, her a filmů. Tentokrát však především s anime postavami, na které se hra zaměřuje.

Je důležité zmínit to, že Shaggy je pouze náhradní vzhled pro gameplay styl, který byl původně určen pro jinou postavu, konkrétně pro Vegetu. Shaggyho útoky jsou proto velmi podobné a dokonce na sobě má i jeho rukavice. BeatzYT3 také dává předem vědět, že Shaggyho animace nejsou na stejné úrovni, co animace ostatních charakterů. Například nemůže hýbat obličejem. Pokud ale bude mód úspěšný, všechno je možné. Jump Force nám tak dává možnost zjistit, jak by vypadal Scooby Doo a Dragon Ball Z crossover… pokud nad tím někdo z vás někdy vůbec přemýšlel.

Mód na Shaggyho je volně dostupný ke stažení.