Studio Balancing Monkey Games oznámilo datum vydání své velmi očekávané nenásilné hry Before We Leave založené na budování civilizací. Na Epic Games Store bude dostupná již 8. 5. A aby vývojáři toto oznámení udělali ještě trochu atraktivnější, přihodili k němu rovnou nový trailer, který nejdete výše.

V Before We Leave se vžijete do role vůdce kmenových obyvatel, kteří byli přinuceni žít pod zemí v jeskyních kvůli nekontrolovatelným katastrofám. Později se však nové generace s údivem a zvědavostí vydaly zpět na povrch. Budete mít za úkol přestavět civilizaci a rozšířit svou znovuzrozenou společnost na další kontinenty a případně na další planety.

Klíčem k prosperitě je zajištění dostatečného množství zdrojů ve sluneční soustavě, protože povede k objevování starověkých technologií a vytvoření planetární sítě kolonií. Vesmír však není zcela bezpečný. Starověcí světoví strážci vyžadují pozornost a kladou výzvy pro vaše města a planety. Nové světy, které objevíte a obýváte, byly dříve zničeny katastrofami, které zahnaly pod zem i vás a trestají tak všechny špatně řízené civilizace.

I když Before We Leave nemusí vypadat jako nejlepší budovatelský titul, rozhodně si zaslouží naši pozornost. A myslím si, že pokud mu vývojáři nenasadí až příliš vysokou cenovku, může dosáhnout velkého úspěchu.