Když se daří, tak se daří. Není tomu ani rok, co bylo založeno studio malé nezávislé studio Second Dinner, v němž se pohybují zejména bývalí zaměstnanci společnosti Blizzard. Vede jej veterán Ben Brode, jehož jméno budou hráči karetního Hearthstone moc dobře znát - Brode u něj figuroval jako ředitel vývoje. 

Malému týmu čítající 5 vývojářů se za krátkou dobu své existence povedla spousta věcí, s nimiž se pochlubili v novém videu. První novinkou je ta, že studio má konečně plnohodnotné kanceláře a je připravené rozjet vývoj své první hry na plné obrátky. Do studia zainvestovala čínská společnost NetEase (ta, která má taktéž prsty v Diablo Immortal) velice slušný obnos peněz, který jim mimo jiné napomůže k rozšíření studia o pár lidí. A v neposlední řadě ta nejpodstatnější věc: Second Dinner získalo práva od komiksového giganta Marvel a připravuje novou hru z tohoto universa.

Nedá se předpokládat, že by se připravovala hra jako loňský Spider-Man od Insomniac Games, spíše by se dalo počítat s něčím karetním, což by odpovídalo možnostem studia. Hra má být ve vývoji zhruba půl roku a momentálně se nachází ve fázi prvního testování. Na jakékoliv konkrétnější informace si zřejmě budeme muset počkat, ovšem v tomto případě to bude radostné čekání.