Vývojářské studio Klei Entertainment se rozhodně nejvíce proslavilo, když vydali hru Don’t Starve Together. Jistě, Don’t Starve je skvělé, ale zkrátka tomu něco chybělo. Přidání možnosti multiplayeru byla ta třešnička na dortu, ten chybějící kousek puzzle, který chyběl k dokonalosti. Podle nich má ale hra od dokonalosti ještě daleko a proto ohlašují, co vše můžeme očekávat roku 2019.

Vývojáři tvrdí, že jejich nejúspěšnějším rokem byl pravděpodobně listopad roku 2018. Rozhodli se, že nebudou dávat tolik kreditu akcím, které vidí hráči jednou za rok, a zaměří se na kompletní úpravy světa a charakterů. Prý se dostane i na předělání starých postav a dokonce budou některé nové přidány. Také je plánováno prozatím tajné DLC.

Úprava starých charakterů by měla přijít již v březnu začínajíc postavou "Winona". Každý z nových charakterů, které se chystají, by měl stát kolem 6 eur. Dokonce se prý můžeme těšit i na propojení se streamováním, kde budeme moci ze sledování získat speciální skiny do hry. Vše je ale zatím tak nějak v oblacích a nemůžeme si být ničím jisti. No… něčím přece jen ano. Do týdne je totiž ověřeno, že bude přidán update jménem Year Of The Pig King. O čem asi bude?