Další zajímavě vypadající hra, která je zasazena do kyberpunkového světa. Mělo by se jednat o stealth hru z pohledu třetí osoby a pomocí stínů se budete moci pohybovat bez toho, aniž by vás někdo spatřil.

Kombinace stealthu a stínů zní rozhodně zajímavě. Pomocí stínů se můžete schovat před nepřáteli, vylézt po zdi, projít objekty nebo skrýt těla nepřátel v nejtemnějších stínech. Zároveň budete mít možnost si vybrat, zda se nepřátelům vyhnete nebo je eliminujete. Vaše cesta může vést po střechách nebo po zemi jako smrtící stín.

Kromě vašich stínových schopností by se ve hře měly nacházet i sci-fi futuristické předměty, které budete moci používat spolu se stínovými schopnostmi.

Futuristický kyberpunkový svět vypadá minimálně z traileru skvěle. „Objevte futuristické planety s velmi originálním prostředím. Architektura starověkých civilizací spolu se světem kyberpunku vytváří ideální zázemí pro to, abyste se cítili plně spojeni s okolím.” Popisují svět vývojáři na webu.

Hra určitě vypadá zajímavě a ještě zajímavější je pak to, že hru můžete projít sami nebo dokonce v kooperaci dvou hráčů. Nápad hezky nevšední. Jak se trailer líbí vám?