Komu připadá ovladač pro PlayStation 4 už nudný a ohmataný, tak pro vás je zde nový, licencovaný ovladač od firmy Scuf Gaming.

Ovladač má lepé upravenou ergonomiku, abyste mohli lépe reagovat. Vzadu má 2 páry přidaných pádel, na které si budete moci namapovat nejrůznější akce. Zepředu byla přidaná další dotyková plocha, sloužící na nastavování hlasitosti, abyste nemuseli přerušovat hraní nebo složitě něco nastavovat.

Další možnosti, co ovladač umožňuje, už nejsou tak vidět, ale do účelu jsou o to důležitější. Přední strana ovladače jde sundat, je totiž připevněná k tělu ovladače pomocí magnetů. Pokud tak učiníte, můžete si změnit nejen joysticky a D-pad, ale můžete i odebrat vibrační motory a upravovat samotnou váhu ovladače.

Jsou k dispozici dvě verze. Jedna kabelová za $169.95 USD což je přibližně 3 800 korun, nebo si můžete koupit bezdrátový model, který má možnost připojení i přes kabel. Ten vás vyjde na $199.95 USD, cca 4 500 korun. Je to docela velká částka za ovladač, proto by mě zajímalo, zda byste dokázali takovou částku za něj investovat.