V dubnu se objevila informace o tom, že představitel seriálového Zaklínače a Supermana Henry Cavill trávil čas během karantény malováním miniatur ze hry Warhammer, což není zas tak překvapivé, když se podíváme na fakt, že hercovým oblíbeným titulem je právě Total War: Warhammer 2. Jeho karanténní koníček však zjevně nezůstal bez povšimnutí vývojářů z Creative Assembly. Studio se totiž koncem tohoto týdne chystá pro hru vydat nové DLC s názvem The Warden and the Paunch, které nám přinese epický příběh války mezi Vysokými elfy a Greenskiny a jak se nyní ukázalo i Henryho Cavilla.

Je ironií, že fanoušci na subredditu Total War žertovali o Cavillovi objevujícím se v DLC jako Eltharion, vysoký elfský princ Yvresse. Ve skutečnosti má ovšem mnohem menší a méně viditelnou roli jako Cavill, Loremaster of Hoeth. Jednou z jeho schopností by měl být Bílý vlk, který mu dává +15 bonus proti velkým nepřátelům. Samozřejmě jde o odkaz na Zaklínače, kde se Geraltovi přezdívá Bílý vlk a bonusová schopnost při boji s velkými nepřáteli se pro lovce monster zdá být taky vhodná. 

Ředitel hry Total War: Warhammeru 2, Richard Aldridge, potvrdil, že hrdina ve hře je založen na skutečném životě. Konkrétně řekl: „Osobně nemiluji nic jiného než oživení světa Warhammeru a stejně jako mnoho našich fanoušků dostávám informace o hraní s novou postavou nebo malování jedné z mých minis“

Dále zmiňoval to, že se jim úspěšně povedlo Cavilla do hry dostat a že se ho dočkáme v nadcházejícím rozšíření: „Když jsem tedy viděl, že pan Cavill zmínil, že se mu nelíbí nic jiného než Total War: Warhammer nebo malování několika modelů ve svém volném čase, napadalo mě, že by bylo zábavné ho nějak do hry vtáhnout. Možná byste ho dokonce mohli spatřit. S blížícím se The Warden and the Paunch nadešel dobrý čas zapojit Henryho a jak lepé než ho mít jako mocného Loremastera Hoetha po vašem boku s několika osobními zvláštnostmi, se kterými by si mohl zahrát při zahájení kampaně jako Eltharion.“

Expanze The Warden and the Paunch bude k dispozici již zítra prostřednictví služby Steam za cenu 8 euro. Společně s ni bude také vydána bezplatná aktualizace Waaagh!