Streamer Ninja, vlastním jménem Tyler Blevins, který je především známý díky platformě Twitch a hře Fortnite, právě ukončuje spolupráci s Twichem a jeho kariéra se přesouvá na konkurenční Mixer.

Ninja řekl, že z hlediska obsahu se nic nemění: “Obsah bude stejný, jen jiná platforma,“ řekl. Ninja taktéž plánuje vrátit se k sérii Halo, se kterou Ninja začínal streamovat. Přechod na Mixer tak může částečně souviset i s nadcházejícím dílem Halo a jeho propagací, protože Mixer patří Microsoftu.

Ninja patřil k jednomu z nejsledovanějších streamerů na Twitchi. Měl 14,7 milionů sledujících. Microsoft samozřejmě doufá, že se větší část publika přesune právě na Mixer. Ninja už je samozřejmě na Mixeru dost populární a jelikož je aktuálně možnost získat odběr zdarma, tak jich nasbíral už více jak sto tisíc. Odběr zdarma půjde získat až do dokonce srpna.

Díky odběru získáte 22 emotikonů a stream bude bez reklam. A stejně jako na Twitchi i zde Ninja uvedl, že plánuje streamovat každý den od 16:30 do 1:00 ráno středoevropského času.

Sledovali jste Ninju? Případně přejdete na Mixer?