Po dlouhé době tady zase máme další Prince of Persia hru. Sice se nejedná o pokračování kultovní série plošinovek, která zůstala v srdcích mnoha hráčů, ale i tak vypadá nová úniková VR hra Prince of Persia: The Dagger of Time od Ubisoftu poměrně dobře. Svým způsobem to dokazuje i krátký trailer, který vývojáři zveřejnili teprve včera. Bohužel jsme se v něm nedočkali žádného převratného množství gameplay záběrů. Jedná se pouze o hezky vypadající filmeček. I přesto se ale na něj doporučuji podívat.

Přečtěte si také: Ubisoft hráčům sebral licenci na hru The Crew

Hra nám byla oznámena začátkem tohoto roku, ale doposud jsme ji mohli vidět pouze na pár screenshotech z minulého měsíce. Pokud jde o nějaké bližší informace, tak těch taky zrovna moc nemáme. Víme pouze to, že hra bude virtuální úniková místnost pro dva až čtyři hráče. Dostupná bude v mnoha zemích, mezi nimiž je i Česká republika – The Dagger of Time bude v Praze a Ostravě.

Jedním z hlavních prvků titulu bude stejnojmenná dýka (česky dýka času), která umožní jednomu z hráčů zastavit a obrátit čas. Snad se brzy dočkáme plnohodnotného gameplaye.